VBJ Vastgoed | Visie
15690
page,page-id-15690,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-6.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Visie

Initiatief

Vastgoedontwikkeling draait bij uitstek om het zien van kansen en de knowhow te vertalen in een concreet initiatief.

Verbeeldingskracht

Initiatief is het begin, dat vervolgens richting krijgt door verbeeldingskracht. Dat betekent een deur zien, waar anderen een muur zien. Wij ontdekken liever (en daardoor ook soms eerder) de mogelijkheden dan dat wij ons laten afleiden door schijnbare onmogelijkheden.

Oog voor detail

Ogenschijnlijk onbeduidende aspecten maken een project perfect. Dus is het zaak op geen enkel vlak enig detail over het hoofd te zien. Het ontwerp slaagt door de uitvoering van zijn details en de organisatie functioneert door heldere afspraken. Wij kijken net zo kritisch naar een begroting als naar de keuze van een lichtschakelaar.

Kwaliteit en duurzaamheid

Duurzaamheid: een modieuze en hippe term? Niet wat ons betreft. Het beste bewijs ligt misschien wel in het feit dat wij “afgeschreven” objecten een tweede jeugd bezorgen. Dat doen wij door het goede van toen te combineren met het beste van nu. De visie van VBJ Vastgoed is eigenlijk vrij simpel. Wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om de vastgoedprojecten waar wij in investeren en die wij ontwikkelen of de relaties die wij aangaan. Wij hebben altijd de lange termijn helder voor ogen.

Wil je meer weten over onze projecten?