VBJ Vastgoed | Winkel Delete te Amsterdam
16325
single,single-portfolio_page,postid-16325,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-6.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Winkel Delete te Amsterdam

About This Project

Omschrijving

Het betreft een gerenoveerde winkelruimte gelegen op de hoek van de 1e Constantijn Huygensstraat en de 2e Helmersstraat, in de directe omgeving van diverse winkels, cafe’s en uitvalswegen.

Wij hebben het gehele pand destijds gerenoveerd inclusief nieuwe fundering. Hierbij zijn de bovenliggende woningen ook gerenoveerd en naderhand verkocht.

Ligging

Het object ligt op een toplocatie in de populaire Helmersbuurt, midden in het bruisende Oud-West en grenzend aan het chique Oud-Zuid. De Bosboom Toussaintstraat zelf is een rustige en brede straat met veel voorzieningen en is dè verbindingsstraat tussen dit buurtje, de grachtengordel en de Jordaan. Op steenworp afstand van onder andere het Museumplein, het Leidseplein en het Vondelpark. Tal van gezellige cafés, goede restaurants en een verscheidenheid aan winkels bevinden zich op loopafstand. De locatie is perfect bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer (tramlijn 1, 3, 7, 12 en 17) als met de auto (Ring A10).

Wil je meer weten over onze projecten?

Adres

Eerste Constantijn Huygensstraat 43 te Amsterdam

Vraagprijs

GEHEEL VERHUURD

Oppervlakte

Circa 140 m²

Parkeerplaatsen

Openbare weg

Category
Beleggingen
Tags
A-locatie, amsterdam, belegging, winkel