VBJ Vastgoed | Spuistraat 125-B te Amsterdam
64
single,single-portfolio_page,postid-64,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-6.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Spuistraat 125-B te Amsterdam

About This Project

Uniek!
Wanneer de eerste voet over de drempel van dit appartement wordt gezet zal het duidelijk zijn dat dit een uniek object is in Amsterdam!
Dit high-end gerenoveerde appartement ligt op een markante plek in Hartje Centrum met vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op de Singel. Tijdens de recente renovatie is er rekening gehouden met de originele details in combinatie met de eisen van de huidige tijd.

Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen waarbij het door de hoekligging een zeer licht leefgedeelte heeft op de derde verdieping. De slaapkamers, buitenruimte en badkamer zijn op de vierde verdieping gelegen.

Naast het prachtige uitzicht vanuit de erker over de Singel beschikt dit appartement ook nog over een unieke buitenruimte. Door middel van een elektrisch schuifdak verandert een extra kamer tot prachtige buitenruimte.

Door de hoekligging (Spuistraat/Molsteeg) grenst een groot gedeelte van het appartement aan de rustige Molsteeg. Dit geldt ook voor twee (slaap)kamers.

Ligging

Het pand is gelegen om de hoek van de Dam en op loopafstand van vele restaurants, cafés en gezellige winkelstraten. Het Centraal Station en de Dam zijn op loopafstand. Het bruisende stadsleven van de Amsterdamse binnenstad maar ook de rust op deze locatie is uniek! Dit is namelijk het rustigere gedeelte van de Spuistraat tussen het Centraal Station en Raadhuisstraat.

Met recht kunnen we dit appartement gezien de ligging, afwerking en uitstraling benoemen als het “tweede” paleis op de Dam.

Indeling

Gemeenschappelijk entree naar het gerenoveerde trappenhuis.

Op de derde verdieping entree tot het appartement, ruime hal met aparte CV en wasmachinekast. Toilet met fonteintje.

Door middel van dubbele deuren komt men in het lichte leefgedeelte. De woonkamer heeft 3 grote ramen en in de erker is een “zitje” gemaakt waar men de hele dag van de zon kan genieten uitkijkend over de Singel.

De luxe leefkeuken heeft een apart kookeiland en is voorzien van een vaatwasser, Quooker, combi-oven, koelkast, aparte vriezer, wijnklimaatkast en een inbouw koffiezetapparaat. Er is tevens genoeg ruimte voor een grote eettafel en ook hier heeft men door de vele ramen veel lichtinval.

Via de interne trap komt men op de vierde verdieping.

De badkamer heeft een luxe uitstraling en is voorzien van dubbele wastafel met inbouwkranen, ligbad, aparte rainshower en een tweede toilet.

Op deze verdieping zijn twee goed formaat slaapkamers aanwezig. Een slaapkamer heeft zelfs een prachtige erker van waaruit men bij het wakker worden uitzicht heeft op de Westertoren.

Daarnaast is er nog een ruime buitenruimte maar door het schuifdak is dit een extra kamer, te gebruiken als werkkamer of derde slaapkamer.

Voor een gedetailleerd beeld van de indeling verwijzen wij u naar bijgevoegde plattegronden.

Vereniging van eigenaren

Vereniging van Eigenaren Spuistraat 125/Molsteeg 1 te Amsterdam. De administratie is uitbesteed. De VvE zal ten tijde van de splitsing worden opgericht. De servicekosten zullen ten tijde van de eerste vergadering worden vastgesteld. Een bedrag van € 1.00 à € 1,50 per vierkante meter kan worden aangehouden als richtlijn.

Auto en openbaar vervoer

Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de A2 en ringweg A-10 (S114, S112 en S105). Er zijn diverse tramhaltes nabij (lijn 3, 12, 16, 24 en 25). Je bent razend snel op het Centraal Station. Parkeren door middel van vergunningensysteem en betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 0:00 uur. Er is in dit gebied een wachttijd voor een parkeervergunning (zie: www.cition.nl).

Bijzonderheden
  • 4-kamerappartement van 115 m²;
  • hoogwaardig gerenoveerd met originele details;
  • nieuwe technische installaties;
  • vloerverwarming door het gehele appartement;
  • in het pand is een hydrofoorpomp aangebracht, dit houdt in dat u circa drie keer zoveel waterdruk heeft in douche en keuken;
  • schilderwerk gehele buitenzijde in 2014 uitgevoerd.

Wil je meer weten over onze projecten?

Adres

Spuistraat 125-C te Amsterdam

Vraagprijs

€ 600.000,-- K.K.

Oppervlakte

115 m²

Slaapkamers

3

Link

Funda

Downloads

Category
Verkocht