VBJ Vastgoed | Edisonweg 15 te Nieuwegein
16288
single,single-portfolio_page,postid-16288,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-6.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Edisonweg 15 te Nieuwegein

About This Project

Omschrijving

Het betreft een representatief drielaags gebouw dat in 1999 is opgeleverd. Het interieur en exterieur van het object is representatief, hoogwaardig en goed onderhouden. Totaal circa 2.233 m2 v.v.o. kantoorruimte (conform NEN2580) en 56 parkeerplaatsen op eigen terrein. Metrage is onderverdeeld in: Begane grond 897,8 m2 v.v.o., 1e verdieping 889,6 m2 v.v.o., 2e verdieping 446,6 m2 v.v.o.

 

Ligging

Nieuwegein is gelegen in de Provincie Utrecht, aan de rivier de Lek, nabij de buurgemeenten IJsselstein, Vianen en Houten. Nieuwegein is na Utrecht de grootste gemeente van de agglomeratie Utrecht. Het kantoorgebouw is gelegen aan de noordzijde van het centrum van Nieuwegein op kantorenpark Plettenburg (het grootste bedrijventerrein van Nieuwegein). De meerderheid van de kantorenvoorraad (circa 30%) is gehuisvest op Plettenburg. Naast de vele kantoren zijn er ook belangrijke voorzieningen, zoals het Huis van Sport, het Oosterlicht College, het kasteel Rijnhuizen en enkele sportvelden.

Auto en openbaar vervoer

Kantorenpark Plettenburg is een aantrekkelijke locatie en centraal gelegen en daarmee uitstekend bereikbaar. In de omgeving bevinden zich bekende nationale en internationale bedrijven zoals AM, Informatica, Cognos en EMC2. Het kantorenpark wordt omringd door de snelwegen A2 (Amsterdam-Utrecht-Den Bosch), A12 (Arnhem-Utrecht-Den Haag) en de A27 (Breda-Utrecht-Hilversum). Op loopafstand zijn diverse openbaar vervoer mogelijkheden.

 

Opleveringsniveau
  • Representatieve entree
  • Mechanische ventilatie (warm/koud) doormiddel van plafond convectoren mogelijkheden voor extra ventilatie en extra koeling,
  • Dubbel glas (geïsoleerd)
  • Lift en trap in de centrale hal
  • noodtrappenhuis
  • Vloerbedekking, scheidingswanden en bekabeling
  • Brandmeldsysteem, noodverlichting, brandslangen en brandblussers
  • Het gebouw heeft energielabel C dat geldig is tot november 2020;

Wil je meer weten over onze projecten?

Adres

Edisonbaan 15 te Nieuwegein

Vraagprijs

GEHEEL VERHUURD

Oppervlakte

2.233 m²

Parkeerplaatsen

56

Downloads

Category
Beleggingen