VBJ Vastgoed | Over VBJ
13396
page,page-id-13396,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-6.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Over VBJ

Ontwikkeling & Belegging in vastgoed.

Wij zijn een zelfstandige vastgoedontwikkelaar én belegger, gespecialiseerd in multifunctionele centrumprojecten met daarin winkels, woningen, kantoren en maatschappelijk vastgoed. Onze integrale aanpak beslaat het hele spectrum van ontwikkeling tot en met beheer. Onze specialisatie is de herontwikkeling van (complexe) gebouwen (binnen de Randstad en grotere steden). Onze ervaring en creativiteit stellen ons in staat om tot deze oplossingen te komen. Oplossingen die zich onderscheiden door aantrekkelijkheid, innovatie en duurzaamheid en die tegelijkertijd realistisch en financieel rendabel zijn, waarbij aandacht voor ontwerp en afwerking tot in het kleinste detail centraal staan.

VBJ Vastgoed concentreert zich op het beleggen in en ontwikkelen van woon-, winkel- en kantoorpanden in de regio midden Nederland en groot Amsterdam. In dit segment leveren wij een toegevoegde waarde voor de eindgebruikers van vastgoedobjecten. Een gemotiveerd team van specialisten werkt dagelijks aan de uitbreiding van de beleggingsportefeuille en verbetering van de bestaande objecten in portefeuille.

Daar wij beschikken over een brede technische expertise kunnen wij snel de technische staat van vastgoed beoordelen. Daarnaast werken wij samen met een team van gerenommeerde specialisten van o.a. architecten en aannemers en onderhouden wij goede contacten met de verschillende overheidsinstanties binnen het gebied waar wij werkzaam zijn. Inzake fiscale en juridische vraagstukken kan er door ons adequaat worden opgetreden, deze aspecten worden dagelijks behandeld in onze vastgoedpraktijk. Op het gebied van regelgeving heeft VBJ Vastgoed een brede expertise, nauwlettend wordt er ingespeeld op de verschillende beleidswijzigingen die overheidsinstanties doorvoeren.

The only way to do great work is to love what you do.

–Steve Jobs

Wil je meer weten over onze projecten?